Nieuwe openingsuren/Vernieuwde aanpak

Vernieuwde openingsuren

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, passen we vanaf 1 september 2019 onze werkwijze licht aan en hanteren we nieuwe openingsuren.

Vanaf nu vragen we u om altijd een afspraak te maken vooraleer u komt, zo vermijden we lange wachttijden en nemen we alle tijd om de perfecte oplossing voor u te vinden. Een afspraak kan u maken via dit formulier of telefonisch via 09/355.96.16.

Als u toch liever langskomt zonder afspraak, kan u langskomen tijdens onze vrije consultatie. Deze gaat door elke dinsdag- en zaterdagvoormiddag (van 9.00 tot 12.00) en op donderdagavond van 17.30 tot 20u.

Vernieuwde aanpak/ Vliegende Audioloog

Is het voor u moeilijk om zich te verplaatsen? Geef ons een seintje en onze "vliegende audioloog" komt uw richting uit! Gratis en zonder verplaatsingskosten bezoeken we u thuis, in het woonzorgcentrum of het ziekenhuis.

Laat ons weten hoe en waar we u kunnen helpen en wij komen zo snel mogelijk langs. U kan rekenen op een afspraak binnen de 48 uur.

Betere opvolging

Een goede opvolging van uw gehoortoestel is belangrijk, daarom geven wij u na elke consultatie alvast een vervolgafspraak 3 tot 6 maanden na uw consultatie. Op die manier voorkomen we dat u problemen krijgt met uw hoortoestel en garanderen we een goed onderhoud.

Wenst u dit liever niet? Dan kan u ons gewoon zelf verwittigen wanneer u een onderhoud van uw apparaat wenst.

De beste service

Deze veranderingen zijn ingevoerd omdat wij ernaar streven het hoorcentrum met de beste service van Oost-Vlaanderen te worden!

Maak nu uw afspraak!