Onze aanpak

Vernieuwde aanpak/ Vliegende Audioloog

Vanaf nu vragen we u om altijd een afspraak te maken vooraleer u komt, zo vermijden we lange wachttijden en nemen we alle tijd om de perfecte oplossing voor u te vinden. Een afspraak kan u maken via dit formulier of telefonisch via 09/355.96.16.

Is het voor u moeilijk om zich te verplaatsen? Geef ons een seintje en onze “vliegende audioloog” komt uw richting uit! Gratis en zonder verplaatsingskosten bezoeken we u thuis, in het woonzorgcentrum of het ziekenhuis.

Laat ons weten hoe en waar we u kunnen helpen en wij komen zo snel mogelijk langs. U kan rekenen op een afspraak binnen de 48 uur.

Betere opvolging

Een goede opvolging van uw gehoortoestel is belangrijk, daarom geven wij u na elke consultatie alvast een vervolgafspraak 3 tot 6 maanden na uw consultatie. Op die manier voorkomen we dat u problemen krijgt met uw hoortoestel en garanderen we een goed onderhoud.

Wenst u dit liever niet? Dan kan u ons gewoon zelf verwittigen wanneer u een onderhoud van uw apparaat wenst.

De beste service

Deze veranderingen zijn ingevoerd omdat wij ernaar streven het hoorcentrum met de beste service van Oost-Vlaanderen te worden

Werkwijze

Op basis van onze opleiding én ervaring werken we in verschillende fases om het gehoorprobleem vast te stellen, een oplossing te vinden en u nadien de nodige service te bieden. Als een van de weinige gehoorcentra gebruiken wij bijvoorbeeld elektroakoestische verificatie, een objectieve meetapparatuur om tot de best mogelijke aanpassing te komen.