Maak kennis met het team:
Margot, Yenthl en Nicolas

Deze 3 gecertificeerde audiologen staan altijd voor u klaar!

Wat mag u verwachten? Een persoonlijke aanpak om uw levenskwaliteit te verbeteren met innovatieve hooroplossingen.

hoorcentrum norman team gecertificeerde audiologen

Margot Schmit

AUDIOLOGE

na ervaring op te doen bij Amplifon kwam Margot ons team versterken als vervanging van Angelique. Intussen is zij een vaste waarde en helpt zij u met veel plezier verder in ons hoorcentrum te Lochristi, ons hoorcentrum te Zulte en komt ze ook aan huis bij mensen die slecht ter been zijn.

Yenthl De Winne

AUDIOLOGE

Als nieuwste aanwinst van het Norman team maakte Yenthl zich op korte tijd helemaal eigen met de Norman aanpak. Ze luistert naar uw noden en geeft deskundig en passend advies over de perfecte oplossing voor uw
gehoorprobleem. Yenthl is een expert in het volledige aanmeet- en verkoopproces van een hoortoestel en de bijbehorende producten. Ze komt bovendien graag bij u ter plaatse als u niet goed te been bent.

Hoorcentrum Norman audiologe Yenthl De Winne
Hoorcentrum Norman audioloog Nicolas

Nicolas Norman

AUDIOLOOG EN ZAAKVOERDER

Nicolas erfde de passie voor audiologie van thuis uit en volgde in 2015 zijn vader op als zaakvoerder van Hoorcentrum Norman. Onder zijn leiderschap groeide de zaak verder terwijl hij intussen waakt over de persoonlijke aanpak waar Norman zo bekend om staat. Nicolas staat in voor de vlotte organisatie van het Hoorcentrum en focust op het verbeteren van de levenskwaliteit van elke klant. Hij is bovendien gespecialiseerd in elektro-akoestische verificatie, wat leidt tot uiterst accurate hoortoestelaanpassingen.