Maak kennis met het team:
Angelique, Yenthl en Nicolas

Deze 3 gecertificeerde audiologen staan altijd voor u klaar!

Wat mag u verwachten? Een persoonlijke aanpak om uw levenskwaliteit te verbeteren met innovatieve hooroplossingen.

hoorcentrum norman team gecertificeerde audiologen
Hoorcentrum Norman audiologe Angelique Ghyselinck

Angelique Gyselinck

AUDIOLOGE

Angelique is intussen een vaste waarde in het Norman team en is werkzaam als audiologe en logopediste. De klant wegwijs maken in het brede gamma van hoortoestellen en hoorhulpmiddelen, is haar specialiteit. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de kwalitatieve opvolging van uw hoorapparaat om te zien of uw hoortoestel ook na de aankoop goed blijft functioneren. Een consultatie in het hoorcentrum of bij u thuis? Angelique houdt rekening met de individuele situatie van elke klant en biedt u zo de perfecte oplossing voor uw gehoorprobleem.

Yenthl De Winne

AUDIOLOGE

Als nieuwste aanwinst van het Norman team maakte Yenthl zich op korte tijd helemaal eigen met de Norman aanpak. Ze luistert naar uw noden en geeft deskundig en passend advies over de perfecte oplossing voor uw
gehoorprobleem. Yenthl is een expert in het volledige aanmeet- en verkoopproces van een hoortoestel en de bijbehorende producten. Ze komt bovendien graag bij u ter plaatse als u niet goed te been bent.

Hoorcentrum Norman audiologe Yenthl De Winne
Hoorcentrum Norman audioloog Nicolas

Nicolas Norman

AUDIOLOOG EN ZAAKVOERDER

Nicolas erfde de passie voor audiologie van thuis uit en volgde in 2015 zijn vader op als zaakvoerder van Hoorcentrum Norman. Onder zijn leiderschap groeide de zaak verder terwijl hij intussen waakt over de persoonlijke aanpak waar Norman zo bekend om staat. Nicolas staat in voor de vlotte organisatie van het Hoorcentrum en focust op het verbeteren van de levenskwaliteit van elke klant. Hij is bovendien gespecialiseerd in elektro-akoestische verificatie, wat leidt tot uiterst accurate hoortoestelaanpassingen.